Salonul Auto Moto 2015

Pentru cei care încă nu au aflat, începând de ieri, 1 aprilie, până duminică, 5 aprilie, Salonul Auto Moto vă aşteaptă cu porţile larg deschise, în Piaţa Constituţiei.siamb
Ce găsim acolo? Sute de maşini şi motociclete, de la cele mai ieftine până la cele mai scumpe, de la maşini prezente la Salonul Auto de la Geneva până la maşini de epocă sau tunate. Sunt prezente de asemenea standuri ale băncilor, firmelor de leasing sau de asigurări cu oferte speciale de Paşte.

Trebuie să menţionez că e bine să vă alegeţi o zi întreagă pe care să o petreceţi la SAM deoarece organizatorii au pregătit o grămadă de surprize. De la cele mai noi modele de maşini, până la cele tunate expuse pentru a va clăti ochii şi a vă aprinde imaginaţia, reduceri şi oferte la maşinile noi, concursuri, premii, simulatoare auto, chiar şi o pistă de karting gratuită pentru cei ce calcă pragul Salonului Auto Moto. Iar în weekend veţi avea parte de şi mai multe surprize deoarece campionii României la drift, raliu sau cascadorii vor oferi demonstraţii de îndemânare în spatele volanului. Dar surprizele nu se opresc aici aşa că mai bine vă duceţi şi vedeţi cu ochii dumneavoastră. Din experienţa anilor trecuţi pot spune că organizatorii au învăţat din ce în ce mai bine ce îi atrage pe vizitatori şi vor să se întreacă pe ei înşişi cu ediţia de anul acesta.

După ce am văzut cine participă în weekend la demonstraţiile OUTDOOR pot spune doar că abia aştept să vină ziua de sâmbătă să-i văd la treabă Ursul lui Santos, care până acum a stat mai mult prin service-uri dar proprietarul şi-a anunţat prezenţa în weekend iar maşina va fi gata până atunci.

Programul complet pentru weekend îl regăsiţi pe siteul Salonului, aici.

Ne vedem acolo!

Reclame

Posted on 02/04/2015, in Ştiri and tagged , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: