Arhive blog

Wörthersee Tour 2015

Pentru toţi cei de acasă (inclusiv eu din păcate), un scurt video cu ce se întâmplă anul acesta la Wörthersee. Clar este pe bucket-listul meu, într-o bună zi voi ajunge şi eu acolo.

Reclame

Sandero RS din ce în ce mai real!

Sandero RS şi-a facut apariţia pentru prima dată la Copa de las Marcas Petrobras, unde după o absenţă de 8 ani din campionat, Renault s-a întors cu un Fluence condus de nimeni altul decât pilotul de Formula 1, Rubens Barrichello. Profitând de ocazie, francezii au decis să ne ofere şi o surpriză, prezentând pentru prima dată Sandero RS, pe circuit.

Lansat în 2008, Sandero a avut parte de un succes enorm în America Latină unde a reuşit să ajungă în top 10 al vânzărilor pentru segmentul său. Dezvoltat în Franţa de către Renault Sport, în colaborare cu Brazilia şi Argentina, Sandero RS va fi fabricat în America Latină şi se va vinde alături de versiunile GT-Line de la Renault.

Succesul maşinii va fi garantat de faptul că oferă performanţe sport şi distracţie pe măsură la un preţ mai mult decât rezonabil. Sunt convins că nu sunt singurul care aşteaptă cu nerăbdare ca micuţa maşină sport să apară şi pe plaiurile noastre mioritice, sub emblema Dacia.

Naşterea lui Audi RS 3

În cazul în care nu ştiaţi cum se produce noul model de Audi RS 3, uitaţi aici o filmare… direct din sala de… naşteri.

%d blogeri au apreciat asta: